Gasztronómia

Kránicz István séfKránicz István séf, aki 10 éves tapasztalatának nagy részét külföldön szerezte, örömmel tért haza hogy birtokba vegye vidéki konyhánkat. Talán minden eddigi munkahelyéhez képest itt sajátíthatta el leginkább a vadhúsok és magyar tavi halak felhasználásának széles skáláját. Mostanra már ezek az alapanyagok is a mindennapok részévé váltak.  A magyaros ízvilágot sem veti meg István de az ízek, a kreativitás és a tálalás szempontjából is a modern konyhaművészet áll hozzá legközelebb.

A különleges alapanyagok, a séf gondos munkája és az egymást követő fogások, valamint a felszolgált italok együttese kíváló gasztronómiai élményt nyújt a vendég számára.

A séf ajánlatai

  • Menü 1
  • Menü 2
  • Menü 3
  • Menü 4
  • Menü 5

(Az ajánlatok napról napra változnak , függnek a szezonális alapanyagoktól is így az alább látott menüsorok csak példaként szolgálnak)